Welzijnskwartier organiseert  deze zomer voor de 12e keer ‘Het Zomers Palet’. Het programma richt  zich  speciaal op ouderen die het fijn vinden om mensen te ontmoeten  en mee te doen aan zomerse activiteiten. Het Zomers Palet start op dinsdag 11 juli a.s. Met de organisatoren van de Rijnsburgse feestweek en het Noordzee Zomerfestival is een gezamenlijke gezellige activiteit ontstaan. DSV Westerhaghe, Topaz Overduin en De Wilbert dragen een steentje bij door de catering te verzorgen tijdens de openingsactiviteit en theatervoorstelling. De Binders verzorgen een High Tea en eindelijk is de langverwachte sloepentocht weer terug in het programma. Het verdere programma kunt u vinden in het programmaboekje.

Vanaf 22 mei zullen de boekjes op diverse plaatsen in Katwijk verspreid worden. U krijgt het boekje thuis gestuurd indien u tijdig voor 25 mei a.s. uw adresgegevens doorgeeft door te bellen of mailen naar Welzijnskwartier (071-4033323 via mail, frontoffice@welzijnskwartier.nl).

U kunt ook een programmaboekje en inschrijfformulier ook ophalen vanaf 29 mei bij Welzijnskwartier, Huize Callao Callaoweg 1 te Katwijk.

Comments

comments

DELEN