REGIO – De zesde editie van de Slag om de Bollenstreek staat voor de deur. Maandag 13 november om 16.30 uur gaat de ring open voor deze battle. Strijdtoneel is deze keer het Rijnlands Lyceum in Sassenheim. Denk jij dat jouw team is opgewassen tegen dit Bollenstreek geweld? Schrijf je dan snel in en sleep die felbegeerde bokaal in de wacht.

Wat is de Slag om de Bollenstreek precies?
De Slag om de Bollenstreek is een hilarische kennisquiz voor ondernemers en organisaties uit de Bollenstreek. Teams van maximaal 6 spelers nemen het tegen elkaar op door breinbrekers, algemene weetjes, Bollenstreek-feiten en het befaamde rode draadspel op te lossen. Na een warme ontvangst met een klein hapje volgen ongeveer 10 vragen rondes. In de pauze wordt een maaltijd geserveerd en de tussenstand opgemaakt. Daarna zijn er nog 10 rondes waarin de eindstand wordt bepaald. Het winnende team wordt vereeuwigd op de bokaal en mag die dan een jaar lang tonen aan iedereen die het wil zien.

de slag om de bollenstreekHet goede doel van dit jaar is Stichting Present Bollenstreek
Het goede doel staat 100% centraal. Ook deze keer is een lokaal goed doel gekozen: Stichting Present Bollenstreek. Deze stichting slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk biedt Present de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

Hoe meer teams zich inschrijven, hoe meer opbrengsten wij voor dit goede doel kunnen genereren. Als tegenprestatie krijg je er een geweldige, geheel verzorgde avond vermaak voor terug.

Wanneer en waar is de Slag om de Bollenstreek?
De Slag om de Bollenstreek 2017 vindt plaats op maandag 13 november in het Rijnlands Lyceum Sassenheim, Van Alkemadelaan 2 (2171 DH Sassenheim). De deuren gaan om 16.30 uur open en de eerste vragenronde start om 17.15 uur precies. Na twee rondes vragen en een heerlijke maaltijd, is de prijsuitreiking om 21.00 uur. Na de afrondende borrel sluiten de deuren rond 22.00 uur.

Comments

comments

DELEN