Op zaterdag 17 juni organiseert Ladies’Circle aan Zee weer de populaire LadiesRun Katwijk. De opbrengst van deze hardloopwedstrijd voor dames gaat dit jaar naar de Make-a-wish Foundation.

Sinds afgelopen vrijdag kunnen hardloopsters zich inschrijven voor de LadiesRun Katwijk. De organisatie hoopt dit jaar weer drie- tot vierhonderd dames te mogen verwelkomen.

Rennen langs de Katwijkse kust
De hardloopsters kunnen kiezen voor een afstand van 5 of van 10 kilometer langs de Katwijkse kust. Voor de snelste loopsters zijn er mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door bedrijven zoals Saton Optiek, die al jarenlang hoofdsponsor is van het evenement.

Meer info en inschrijven
Inschrijven voor de LadiesRun kan via de website www.ladiesrunkatwijk. Alleen voor de eerste 300 inschrijvers is er gegarandeerd een van de gewilde goodiebags beschikbaar! Deze, en alle andere informatie over de LadiesRun Katwijk, is te vinden op de website. Of volg LadiesRun Katwijk op Facebook. De Ladies’Circle zoekt ook nog sponsors voor het evenement en vrijwilligers die op 17 juni willen helpen! Geïnteresseerden vinden meer informatie op de website.

Foto: Ladies’Circle aan Zee