Afgelopen week is de nieuwe folder van LCKV Jeugdvakanties weer verspreid. Dit kan natuurlijk maar 1 ding betekenen. Je kan je vanaf nu inschrijven voor de loting!

Tot 27 januari kan je je inschrijven voor de loting voor het kampseizoen van 2016. Wil je mee loten voor het kamp van jouw keuze? Zorg dan dat je je voor deze datum hebt ingeschreven. Hierna kan je je alleen nog inschrijven voor de overgebleven plekken.

Wil je een grotere kans maken om mee te gaan? Schrijf je dan in voor een kamp in de weken 3 en 4. Uit ervaring blijkt dat deze weken rustiger zijn dan de andere, en je dus een grotere kans hebt om ingeloot te worden!

Lekker op vakantie, volop actief bezig zijn, leuke en gekke spelletjes doen, zingen bij een kampvuur en relaxen in de zon. Dat zijn de ingrediënten van een LCKV kamp.
De primitieve manier van kamperen in de vrije natuur, de goede voorbereiding, de enthousiaste begeleiding van de staf en de lage kampprijzen zijn elementen die de kampen van LCKV Jeugdvakanties zo bijzonder maken. En met succes! Jaarlijks gaan er ruim zestienhonderd jongeren mee op kamp. Hiermee is deze vereniging in haar soort de grootste in Nederland. Ze draaien deze kampen met zo’n 600 vrijwilligers.En dat al sinds 1920!

Kampvuur, abseilen, kamperen, feesten, spannende bosspelen, spooktochten, nieuwe vrienden en zeven dagen lol en plezier; dit zijn de basisingrediënten van een week kamp met LCKV Jeugdvakanties.

Mocht je de folder nog niet hebben gehad, of wil je hem nog even online bekijken? Kijk dan op www.lckv.nl