Om bestuurders van vrijwilligersorganisaties te ondersteunen, organiseert Rabobank Leiden-Katwijk op dinsdagavond 17 januari de inspiratiesessie ‘Vereniging 3.0’.

Bestuurders van vrijwilligersorganisaties staan vaak een grote uitdaging. Er wordt veel georganiseerd, maar zijn er wel genoeg vrijwilligers? En ze willen eigenlijk zoveel meer, maar hebben hier de mogelijkheden en capaciteit niet voor. Desondanks dragen actieve verenigingen en stichtingen bij aan een sterke omgeving en een goed leefklimaat.

Inspiratiesessie ‘Vereniging 3.0’
Besturen gaat niet vanzelf. Om te kunnen blijven voortbestaan moet worden geïnvesteerd in: het werven en begeleiden van vrijwilligers, doelmatige communicatie en publiciteit en het omgaan met financiële perikelen. Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan de orde: een doorsnee van een vereniging anno 2016, consumerende leden versus investerende leden, de zapvrijwilliger, digitalisering en social media en tips & trucs bij het werven van vrijwilligers.

Wanneer, waar en aanmelden
De bijeenkomst start om 20.00 uur in het Leidse Volkshuis aan de Apothekersdijk 33a in Leiden. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom. U kunt zich tot 11 januari aanmelden door een e-mail te sturen naar Aanmelden.LeidenKatwijk@rabobank.nl onder vermelding van uw naam en die van de organisatie die u vertegenwoordigt.
Meer informatie vindt u op www.dichterbijleidenkatwijk.nl.

Comments

comments

DELEN