KATWIJK – Op 24 juni organiseerde Welzijnskwartier samen met de Beach Club het tweede interkerkelijke beachvolleybaltoernooi Strandkracht. Helaas gooide de harde wind roet in het eten en werd de organisatie genoodzaakt het evenement te cancelen en te verplaatsten naar 9 september 2017.

Maar liefst 18 teams uit de verschillende kerken van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg hadden zich aangemeld voor het vriendschappelijke toernooi van afgelopen zaterdagmiddag. Na een warme zonnige week bleek het weerbericht op zaterdag niet zo goed als gehoopt. Na een regenachtige ochtend ging in de middag de zon schijnen, maar het grote obstakel werd de hoeveelheid wind. Hierdoor werd het onmogelijk om een leuke wedstrijd te kunnen spelen. Daarom is Strandkracht afgelopen zaterdag gecanceld.

Omdat de organisatie het niet definitief wil afblazen is er een nieuwe datum geprikt, in de hoop op beter weer! Na de zomervakantie, op zaterdag 9 september zal het evenement plaatsvinden. Dit is gelijk een nieuwe kans voor mensen die graag hadden willen deelnemen, om zich alsnog in te schrijven!

Het toernooi zal gespeeld worden met teams van vier personen op het strand van Katwijk tegenover de vuurtoren, van 14:00-18:00. Daarna is er een American BBQ voor wie wil blijven hangen; je brengt je eigen eten en drinken maar voor de BBQ´s wordt gezorgd.

Ook zin om mee te doen? Neem dan, ook voor meer informatie, contact op met de contactpersoon uit jouw kerk of met Sanne Alblas: sannealblas@welzijnskwartier.nl. Je kan ook kijken op Facebook: Strandkracht! 2017

Comments

comments

DELEN