KATWIJK – Zeeman textielSupers viert haar 50e verjaardag. Daarnaast is de helft van de winkels van Zeeman inmiddels verbouwd, dus nog meer reden voor een feestje. Naast een gratis bellenblaas voor alle klanten, organiseert de retailer op zaterdag 3 juni een internationale recordpoging bellenblazen. Op dit moment heeft Zeeman 1.280 winkels in zeven landen: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Alle winkels doen mee met deze speciale en feestelijke actie.

Het Zeeman-filiaal aan Hoornesplein 15 in Katwijk trakteert iedere klant van zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 op een gratis bellenblaas. Maar dat is nog niet alles, want klanten maken ook kans op grotere prijzen zoals een bellenblaaspakket, een ballonvaart voor twee personen of zelfs een volledig verzorgde cruise in de Carribean voor twee personen.

Om het feest helemaal compleet te maken, ondernemen alle Zeeman-winkels op zaterdag 3 juni 2017 een internationale recordpoging bellenblazen. Dit doen ze door het grootst aantal mensen tegelijkertijd te laten bellenblazen en dat op verschillende locaties verspreid over zeven landen. Het huidige record staat momenteel op naam van het Verenigd Koninkrijk. Zij wisten in 2007 maar liefst 34.529 mensen op 198 verschillende plekken op hetzelfde moment te laten bellenblazen. Met de ruim 1.280 filialen wil Zeeman dit record ruimschoots verbeteren.

Om precies 14.00 uur staan medewerkers en klanten van de Zeeman-winkel aan de Hoornesplein in Katwijk klaar om het beste van zichzelf te geven. Dit belooft zonder twijfel een groot spektakel te worden.

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

Comments are closed.