De gemeente Katwijk stelt dit jaar haar gebouw ter beschikking voor de viering van de Internationale Vrouwendag. Een geste die door de werkgroep erg wordt gewaardeerd. Zeker gezien de verkiezingen op 15 maart a.s. is het gemeentehuis een perfecte locatie. Op woensdag 8 maart is het gemeentehuis vanaf 17.30 uur open en bent u van harte welkom.

Om 18.00 uur begint de avond met een gezamenlijke maaltijd. Een buffet met verschillende gerechten met een nationaal en internationaal karakter, ook de vegetariërs worden niet vergeten. Deze maaltijd wordt verzorgd door vrouwen uit verschillende culturen. Zo kunt u worden verrast met een heerlijk gerecht uit Syrië, Somalië of Pakistan, maar ook met een echte Hollandse stamppot. Gezellig, ongedwongen en voor een klein bedrag kunt u een culinaire reis door de wereld maken. Kaarten hiervoor zijn te koop tot 3 maart in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1, Huize Callao, Callaoweg 1 in Katwijk en De Voorhof, Vliet NZ 36 in Rijnsburg. Voor de maaltijd zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wilt u mee eten wees er dan snel bij.

Aansluitend begint om 19.45 uur het avondprogramma. Dit zal voor een deel in het teken staan van de komende verkiezingen. Begonnen wordt met volksdansen, even de voetjes van de vloer om klaar te zijn voor het debat, waar men met elkaar in gesprek zal gaan aan de hand van een aantal politieke stellingen. Na de pauze is er een modeshow van klederdrachten uit verschillende landen. zal

De avond wordt afgesloten met de uitreiking van de Vrouwe van Katwijk prijs plaatsvinden. U kunt hiervoor nog vrouwen aanmelden tot 20 februari. Daarna is er nog gelegenheid om met een drankje na te praten over de avond.

De vrouwendag wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste vrouwen met ondersteuning van wijkwerk Welzijnskwartier. Voor meer informatie kunt u terecht bij Margriet Rous, telefoon 071 8894461 of stuur een mailtje naar margrietrous@welzijnskwartier.nl

Comments

comments

DELEN