KATWIJK – Zaterdag staat de inzamelingsactie voor een hulphond voor Sven op de brocantemarkt op het Hoornesplein. Met de verkoop van zelfgemaakte kaarten en inzameling van lege flessen wordt zoveel mogelijk geld ingezameld om een hulphond voor Sven te betalen.

De Katwijkse Sven heeft MCDD en ADHD en is hierdoor zeer beperkt in zijn doen en laten. Een hulphond kan Sven meer vrijheid en zelfstandigheid geven. Daarom is een inzamelingsactie gestart. De hele familie spaart mee, en er is inmiddels al 1.500 euro opgehaald. De gemeente Katwijk vergoedt 10.000 euro, maar de hulphond kost 15.000 euro.

Meer informatie over de actie is hier te vinden.

De Albert Heijn op het Hoornesplein heeft toestemming gegeven om de lege flessen en/of bonnetjes in te zamelen. Ook worden zelfgemaakte kaarten verkocht in een kraampje.

De klas van Rosalie en Renske, dat zijn de zusjes van Sven, hebben twee weken lang lege statiegeldflessen ingezameld. Dit heeft inmiddels 175 euro opgebracht. De Marnixschool heeft het opgehaalde bedrag verdubbeld.

Meehelpen aan de actie kan door lege flessen in te leveren op het Hoornesplein. Of geld overmaken via NL37 INGB 0651 8169 47 tnv M Zuijderduijn.

Comments

comments

DELEN