Voor de oudere medemens is het in deze maatschappij steeds moeilijker om zaken te regelen zonder internet. Bankieren, gegevens aanpassen bij instanties of inzage in het energie verbruik. Alles is tegenwoordig gebaseerd op internet.

Eind oktober start er een laagdrempelige cursus voor senioren die nog nooit iets met internet of een computer / tablet hebben gedaan. Via persoonlijke assistentie leren wij u kennis te maken met het internet en de IPad.

In totaal 5 cursus avonden of middagen nemen wij u onder het genot van een bakje koffie of thee mee in de wereld van Apps, internet bankieren, e-mailen, internetten en bijvoorbeeld Facetime. Ook na de cursus blijven wij u ondersteunen. Indien u nog niet in bezit bent van een IPad kunnen wij u deze aanbieden voor een actieprijs.

Aanmelden voor de cursus kan telefonisch via 071-8888595. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. De cursus inclusief nieuwe IPad Air bedraagt 599 euro. Indien u al in bezit bent van een IPad bedraagt de cursus 250 euro. De cursus zal bij voldoende aanmeldingen​ eind oktober starten en plaatsvinden in verenigingsgebouw “De Wieck” in Katwijk aan den Rijn

Comments

comments

DELEN