Ontmoeten, verdiepen en doen op zaterdag 9 april in Katwijk!

Wel eens het gevoel dat er nog maar weinig mensen zijn die net als u liefde voor Israël hebben? Kom naar de Israël-Familiedag in de Nieuwe Kerk in Katwijk en laat u overtuigen van het tegenovergestelde!

Ontmoet Israëlvrienden uit heel Nederland, bemoedig elkaar en laat u geestelijk opbouwen. Aan deze dag werken mee: ds. Kees Kant, Koen Carlier, Pim van der Hoff, Holland Koor o.l.v. Jan Quintus Zwart.

Het thema van de Familiedag is: Israël komt thuis!. Wij leven in een bijzondere tijd, waarin God Zijn volk thuisbrengt. De terugkeer van het Joodse volk naar het land Israël is een teken van Gods trouw en van de aanstaande komst van de Heere Jezus. Een onderwerp waar je je over kunt blijven verwonderen. Diverse sprekers zullen dit thema vanuit de Bijbel uitlichten. Daarnaast komt Koen Carlier vanuit Oekraïne naar Nederland om een update te geven over het project ‘Breng de Joden Thuis’.

In het middagprogramma is het tijd voor actie. U bepaalt zelf hoe uw middag eruit ziet, door te kiezen uit een gevarieerd aanbod aan workshops. Even het luie zweet eruit werken? Schrijf u dan in voor de workshop Israëlisch volksdansen. Liever creatief aan de slag? Dat kan bijvoorbeeld in de tekenworkshop. De levensgenieters onder u kunnen heerlijke Israëlische wijnen en andere producten proeven en beoordelen. Of neem plaats in de grote zaal voor een verdiepende Bijbelstudie of voor massale samenzang.

De Israël-Familiedag in Katwijk is voor het hele gezin. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er ’s ochtends een speciaal kinderprogramma en ’s middags een aantal kinderworkshops. Voor de allerkleinsten is er de hele dag door oppas. Zo kunt u zorgeloos het hoofdprogramma meemaken!

De Familiedag vindt plaats van 10 tot 16 uur in de Nieuwe Kerk, Voorstraat 74 in Katwijk. Kaarten voor de Israël-Familiedag kosten slechts 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen en jongeren (tot 18 jaar). Kaarten bestelt u het makkelijkst in onze online winkel op cvi.nl/familiedagen of bel 033-2458824. Kijk voor het volledige programma én de andere familiedagen op www.cvi.nl/familiedagen