Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ organiseert voor alle huurders van Dunavie in de gemeente Katwijk en genodigden op 11 november de jaarvergadering.

Na de uitslag van de parlementaire enquête over de wooncorporaties en de komst van de nieuwe Woningwet per 1 juli blikt het bestuur van de S.H.D. kort terug op het afgelopen werkjaar.

Dit wordt gevolgd door een lezing en veel interactie. De jaarvergadering is om 19.00 uur.

Het bestuur van de S.H.D. nodigt de huurders uit om naar de Open Hofkerk, Rijnstraat 18 in Katwijk aan den Rijn te komen voor haar jaarvergadering met als motto ‘Uw belang is ons belang’. “We zijn trots om als gastspreker weer Stef Blok, minister voor Wonen en Rijksdienst, te mogen ontvangen. In december 2013 moest hij op het laatst afzeggen door de ‘Nacht van Duivesteijn op het Haagse Binnenhof. Maar nu is hij er en hij heeft genoeg stof voor zijn verhaal. En de aanwezigen hebben zeker alle ruimte voor het stellen van vragen,” aldus Cees Oostindie, de trotse voorzitter van het S.H.D.-bestuur.

Na deze lezing en de pauze is er veel interactie met het stellingenspel. Lokale politici kunnen reageren op uiteenlopende huurkwesties en zeker ook specifieke huurvragen die in Katwijk zich voordoen. Alle andere aanwezigen in de Open Hofkerk kunnen op de stellingen reageren. Dit alles vindt plaats o.l.v. de avondvoorzitter. Oostindie: “Als S.H.D. kunnen we vast en zeker met de opbrengsten van de stellingen aan de slag. Maar ook de gestelde vragen en antwoorden eerder op de avond kunnen ons handvatten bezorgen voor het komende werkjaar.”

Even belangrijk deze jaarvergadering is het elkaar ontmoeten. Dat kan bij de inloop vanaf 19.00 uur, in de pauze en zeker het uur na de afsluiting van deze jaarvergadering om 22.00 uur door de S.H.D.-voorzitter. Op die informele momenten kunnen huurder verder ook nog al hun vragen stellen.

Oostindie: “Aanmelden wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht. Huurders kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen met naam en adres naar info@shdeduinstreek.nl Of geef van maandag t/m donderdag tussen 10.00 – 16.00 uur een belletje naar 071-4077246. Wilt u meer weten over de S.H.D., onze vernieuwde website kunt u bekijken op www.shdeduinstreek.nl.”

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

  1. Als ‘elkaar ontmoeten” en “uw belang is ons belang” zo belangrijk is voor de SHD waarom duurt het nu al weken, ondanks de tussenbemiddeling van een wethouder, om een afspraak te maken met de hr. Oostindie als voorzitter om het gesprek aan te gaan met een aantal huurders die enigszins kritisch zijn over het functioneren van de SHD? Of gelden deze uitspraken alleen voor deze ene avond?

Comments are closed.