KATWIJK – Dinsdag 29 augustus, onder een bijna tropische temperatuur, presenteerde ruim 25 organisaties en verenigingen zich om het vrijwilligerswerk in de gemeente Katwijk op de kaart te zetten.

Iedereen had ontzettend zijn best gedaan om de kraampjes zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren, met leuke acties om het vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen. Het toonde het Katwijkse verenigingsleven op zijn best.

“We zijn er met alle deelnemende organisaties en verenigingen goed in geslaagd om de energie over te brengen die in vrijwilligerswerk zit. Ook hebben we kunnen laten zien dat
vrijwilligerswerk zo ontzettend veelzijdig is en geschikt voor (bijna) iedereen ongeacht leeftijd en achtergrond” aldus Corine Hoek van Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt (VIP).

Bij de stand van VIP hing onder andere een enorme tekening van de gemeente Katwijk wat op aansprekende wijze liet zien hoe divers vrijwilligerswerk kan zijn. Iedereen werd uitgedaagd om op de foto te gaan en deze te delen via sociale media. Door te delen maakte men kans op een heerlijke taart. Zaterdag 9 september werd de taart door Corine Hoek uitgereikt aan Janne-Marie Haasnoot, vrijwilliger bij de werkgroep Jeugd van DVS. Janne-Marie: “Ik deel deze taart met iedereen van onze werkgroep, iedereen zet zich met zoveel enthousiasme in, dit verdienen ze”.

Meer weten over vrijwilligerswerk? Kijk op onze vacaturebank (www.vipkatwijk.nl), mail ons (vip@welzijnskwartier.nl), kom langs tijdens ons inloopspreekuur (woensdagmiddag 13.00/16.00 uur in Bibliotheek Hoornes-Rijnsoever) of maak een afspraak via 071-4033323. Dan leren wij jouw talenten kennen en kan jij ontdekken welke mogelijkheden VIP in huis heeft voor jou.

Comments

comments

DELEN