Zaterdag 17 september staan de deuren open van de brandweerkazerne van Katwijk. Tussen 11:00 en 15:00 uur laat de brandweer graag zien wat er allemaal in de kazerne gebeurt en met welk materiaal er gewerkt wordt. Een mooie gelegenheid om achter de schermen van de brandweer te kijken.

Vanwege het 125 jarig bestaan van de brandweer in Katwijk zijn er gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd. Niet lang geleden heeft de feestweek van Katwijk a/d Rijn in het teken gestaan van de brandweer. Tijdens deze week heeft de brandweer goed kunnen laten wat zij allemaal kan en je hebt zelf kunnen ervaren hoe het was om als brandweerman of -vrouw op te treden. Tijdens de open dag is er gelegenheid om alle brandweervoertuigen van binnen en buiten te bekijken en om door de kazerne te lopen. Daarnaast verzorgt de brandweer diverse demonstraties.

Wat zeker bekeken moet worden tijdens de open dag is de tentoonstelling van alle inzendingen van de scholenopdracht. Een mooi moment voor alle papa’s, mama’s, broers en zussen, en nog meer familie en vrienden om het creatieve werk van de scholieren te bekijken.

De Katwijkse brandweer is op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Tijdens de open dag kunnen geïnteresseerde zich melden bij de wervingstand waar alles verteld kan worden over het werk bij de brandweer. Meer informatie is te vinden op 125jaarbrandweerkatwijk.nl

Comments

comments

DELEN