Jeugdkoor Ruach gaat er in 2017 in de kapel van De Wilbert onder leiding van de dirigente Hester Westra weer enthousiast muzikaal aan de slag.

De eerste koorrepetitie is op woensdag 11 januari van 18.30 tot 20.00 uur in de kapel van De Wilbert. Heb je zin om mee te zingen, kom gerust eens langs om te kijken, te luisteren en misschien wel mee te zingen?

Groeien
Het koor is nog niet groot met zeven leden en wil dolgraag groeien. Aan het enthousiasme zal het zeker niet liggen. Ben je in de leeftijd van zeven tot vijftien jaar en houd je van zingen dan ben je meer dan van harte welkom.

Buitenschoolse workshops

De jonge dirigente Hester Westra verzorgt ook de leuke muzikale buitenschoolse workshop ‘Zingen met jeugdkoor Ruach’ als één van de vele workshops die Welzijnskwartier aan basisschoolleerlingen vanaf januari aanbiedt. Op de zaterdagochtenden 4, 11, 18 en 25 februari van 10.30 tot 12.00 uur in de kapel van De Wilbert wordt deze gave workshop gehouden. Basisschoolkinderen kunnen zich t/m 24 januari aanmelden via de folder die op de Katwijkse scholen is uitgedeeld.

Meer info
Wil je meer van dit jeugdkoor weten, zien en horen? Kijk en luister ook eens verder op de nieuwe website www.jeugdkoor-ruach.nl en op www.facebook.com/jeugdkoorruach.

foto: Cora Verloop