KATWIJK – Festival Haringrock organiseert een actie voor de Dirkl Kuyt Foundation. Het is mogelijk om voor 15 euro een foto in te sturen die dan op de acht meter grote zuilen aan het begin van het festivalterrein geplaatst worden.

De doeken die deze palen altijd sierden, blijven dit jaar in de kast. Aankomend jaar worden die vervangen door kolossale LED-palen van maar liefst 8 bij 2 meter groot.

Dirk Kuyt Foundation
De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen ze in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij een financiële en/of organisatorische bijdrage wordt geboden om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.

De Dirk Kuyt Foundation richt zich op alle aangepaste sporten. Van G-voetbal tot zeilen en van rolstoeltennis tot biljarten voor mensen met Parkinson. Sporten heeft immers niet alleen een lichamelijke functie, maar speelt ook een belangrijke rol bij de sociale integratie.

Meedoen?
Stuur een leuke, verrassende, ludieke, spraakmakende foto van jezelf, je partner of je beste vriend of vriendin op, en deel die 2 dagen lang met het Katwijkse publiek.
Er wordt een gift gevraagd van 15 euro die geheel ten goede van de Dirk Kuyt Foundation komt.

Bovendien wordt de, aller-leukste foto ook nog eens beloond met twee VIP-kaarten voor de 2e festivaldag.

De foto kun je sturen naar info@haringrock.nl o.v.v. LED. De foto dient in portraitformaat (staand; geen panorama!) te zijn en minimaal in 3 tot 5 MB formaat. Na ontvangst en goedkeuring ontvang je per email een betalingsverzoek.

Het Haringrockfestival wordt gehouden op het strand van Katwijk op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli 2018.

Comments

comments

DELEN