Komende zaterdag 29 juni 2019 is het eindelijk zo ver: na maanden van voorbereiding is er de Jubileum Taptoe Katwijk ter ere van het 65 jarig jubileum van de Chr. Muziekvereniging DVS. Een groot aantal topkorpsen zorgen voor een groot muzikaal feest. Locatie: Sportpark De Krom van v.v. Katwijk, aanvang taptoe 20.00 uur, terrein open om 19.00 uur, voorprogramma start om 19.20 uur.

Grote belangstelling
De deelnemers aan de Taptoe zijn gerenommeerde topkorpsen. Dat blijkt ook wel uit de grote publieke belangstelling. Zowel de hoofdtribune overdekt als onoverdekt zijn tot op de laatste plaats verkocht. Bijna 1.300 bezoekers hebben al hun kaartje bemachtigd. Er zijn voor een zeer vriendelijke prijs nog wel staanplaatsen en zitplaatsen aan de achterzijde te koop. Gezien het verwachte mooie weer is het natuurlijk geen straf om in het zonnetje van zoveel geweldige muziek te genieten.

Topkorpsen
Het programma liegt er dan ook niet om. Topkorpsen die al jaren op de hoogste treden van het WMC Kerkrade eindigen. K&G Leiden, Flora Band Rijnsburg, Adest Musica Sassenheim en natuurlijk de gastheren van DVS Katwijk. Allemaal inclusief hun jeugdafdelingen die op hun beurt de top van de Nederlandse jeugdmuziekkorpsen vormen. Met als extraatje:  een prachtige opening door de massed band van K&G en DVS, een pre-finale met zanger en de orkesten van DVS en een voorprogramma verzorgd door DVS on Stage.

Tips
Gezien de grote drukte wordt iedereen verzocht om zo veel mogelijk met de fiets naar het Sportpark te komen. Ook is het goed te weten dat de verzorging door v.v. Katwijk is geregeld en dat deze met PIN moet worden betaald. Kom vooral op tijd, vanaf 19.00 uur kunt u de tribunes betreden.

Extra voorverkoop en afhalen
De bestelde kaarten kunnen zaterdag vanaf 18.30 uur worden afgehaald aan de loketten van het Sportpark. Gezien de verwachte drukte is er een extra avond ingelast voor het afhalen van bestelde kaarten en de losse voorverkoop. Deze vindt plaats op vrijdag 28 juni 2019 in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk van 19.30 uur tot 21.30 uur. Heeft u nog geen kaarten? Koop hier dan een kaart voor de staantribune (€ 5,00) of de zittribune achterzijde veld (€ 7,50).