Sinds januari vorig jaar is er om de dinsdagavond in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam een gratis juridisch spreekuur. Dit spreekuur gaat in 2017 gewoon verder.

Advocaten van Geelkerken Linskens Advocaten zitten in de even weken op dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur in de bibliotheek klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Verschillende rechtsgebieden
De spreekuren zijn ingedeeld in verschillende rechtsgebieden in verband met de specialismen van de verschillende advocaten die het spreekuur verzorgen. Uiteraard bent u tijdens het spreekuur ook van harte welkom voor juridische vraagstukken die buiten het aangegeven rechtsgebied vallen. De advocaat die op dat moment aanwezig is, zal uw vraag in behandeling nemen en indien nodig uitzetten bij een andere advocaat die gespecialiseerd is op het rechtsgebied waarop uw vraag betrekking heeft.

Rooster
In de periode januari tot en met maart 2017 is het juridisch spreekuur als volgt ingedeeld:
Op 10 januari van 18-20 uur: Familie- en erfrecht
Op 24 januari van 18-20 uur: Algemeen contractenrecht voor ondernemers en particulieren
Op 7 februari van 18-20 uur: Arbeidsrecht
Op 21 februari van 18-20 uur: Familie- en erfrecht
Op 7 maart van 18-20 uur: Algemeen contractenrecht voor ondernemers en particulieren
Op 21 maart van 18-20 uur: Arbeidsrecht

Afspraak maken

Een afspraak maken voor het spreekuur is niet noodzakelijk, maar wel mogelijk en wordt aangeraden. Het spreekuur is ingedeeld in perioden van een half uur. U kunt een afspraak maken via www.gl-advocaten.nl.

Foto: Pixabay