Ook in 2018 wordt de Internationale Vrouwendag weer gevierd in Katwijk. Door de werkgroep is er een leuk en gevarieerd programma samengesteld dat plaatsvindt op donderdag 8 maart in het gebouw van de Rabobank aan de Rogstraat bij de Haven. Het thema dit jaar is: “Wat beweeg je”De avond begint om 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd, kaarten hiervoor zijn alleen te koop in de voorverkoop voor
€ 7,50 bij Buurtcentrum de Schelp, bij Welzijnskwartier in Huize Callao en in de Voorhof. ’s Avonds vanaf 19.30 uur start het programma met discussie, dans en natuurlijk de uitreiking van de Vrouwe van Katwijk prijs. 

Van 18.00 tot 19.00 uur is er een gezamenlijke maaltijd. Een buffet met verschillende gerechten met een nationaal en internationaal karakter, ook de vegetariërs worden niet vergeten.  Deze maaltijd wordt verzorgd door vrouwen uit verschillende culturen. Zo kunt u worden verrast met een heerlijk gerecht uit Syrië, Somalië of Marokko, maar ook met een echte Hollandse stamppot. Gezellig, ongedwongen en voor een klein bedrag kunt u een culinaire reis door de wereld maken. Kaarten hiervoor zijn te koop van maandag 12 februari tot vrijdag 2 maart in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1, Welzijnskwartier Huize Callao, Callaoweg 1 in Katwijk  en De Voorhof, Vliet NZ 36 in Rijnsburg.

De vrouwendag wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste vrouwen met ondersteuning van Welzijnskwartier. Voor meer informatie kunt u terecht bij Margriet Rous, margrietrous@welzijnskwartier.nl  of kijk op facebook.com/internationale vrouwendag.katwijk.

Comments

comments

DELEN