Zaterdag 12 november 19:30 barst het Frizzzfeest voor tieners (12-17 jaar) los in de grote zaal van De Schuit. Frizzz Feesten biedt jongeren van 12 t/m 16 jaar de mogelijkheid om op een verantwoorde wijze kennis te maken met het echte uitgaansleven.

Dit alles gebeurt onder het motto:”Geen alcohol, geen tabak, geen drugs.” Anneke van Duijn,
vrijwilliger:”De Schuit en Frizzz feesten geloven in jongerenparticipatie daarom zijn de vrijwilligers van dit feest de jongeren zelf zijn onder toeziend ook van volwassen bestuursleden en onze jongerenwerker”.

Van Duijn:”Voor de schermen is Frizzz een mooi feest voor de doelgroep en achter de schermen staat de veiligheid van het evenement hoog in het vaandel. Een goed deurbeleid, uitgebreide surveillance en we gaan in het kader van uniformiteit met Scum blaastesten hanteren”.

Niemand minder dan Giovanni Jap-Ngie, beter bekend onder de naam Gio, komt de tieners opzwepen. Gio werkte onder meer samen met Ali B en The Partysquad. Gio verzorgde ook voorprogramma’s van: Mary J. Blige, K-Ci & Jojo, Destiny’s Child, Ne-Yo en Kanye West.

Naast Gio zullen Jeroen van Katwijk, DJ Prevento en Soulmates aanwezig zijn. En dat allemaal hosted by MC Spek deze alleskunner zal ook een optreden verzorgen.

poster-neon-frizzz-12-november

Comments

comments

DELEN