RIJNSBURG – Zaterdag 8 juli stonden er op het parkeerterrein van Flora Holland aan de Laan van Verhof heel veel vaders, moeders, opa’s en oma’s.

En dat allemaal om de 179 kinderen en 37 leiding uit te zwaaien die in 4 bussen vertrokken naar het YMCA Kamp in Leusden voor Kamp Leusden Rijnsburg 2017.

Het was prachtig weer. Om 15.45 uur kwam men aan in Leusden. Alleen op de kampmaandag hebben ze het Meander-ziekenhuis in Amersfoort bezocht. Maar dan ook met 3 kids tegelijk. Ook dit jaar, kregen ze bezoek van de brandweer. Twee wagens van de brandweer met wel 12.000 liter water aan boord, hebben voor een waar waterspektakel gezorgd. Natuurlijk zijn ook de vertrouwde kampspelen gedaan zoals levend stratego, douanespel enz.

Op woensdag is het gezelschap in het sportfondsenbad in Amersfoort geweest. Dit keer met bussen naar het zwembad en dat kwam super uit, want her regende die dag behoorlijk. Het thema van de Bijbelverhalen was: “WWJD ?” (Wat zou Jezus doen ?) Voor je het wist, was het al weer vrijdag, bonte avond. Zaterdag 15 juli zijn ze ’s morgens om 11.30 uur weer teruggekeerd in Rijnsburg. Moe, een beetje vuil maar voldaan kwamen kinderen en leiding weer op het parkeerterrein van Flora Holland. Op naar Kamp Leusden Rijnsburg – Leusden 2018, zoals altijd in de eerste vakantieweek van de basisschool.

Comments

comments

DELEN