De D.F.E. Meerburgprijs is een jaarlijkse geldprijs die wordt toegekend aan personen of instellingen die zich voor culturele, industriële- of handelsactiviteiten bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt. Personen en instellingen uit de hele gemeente kunnen in aanmerking komen voor de prijs.

Kent u een persoon of vereniging die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen? Dan kunt u hiervoor een schriftelijke aanvraag, indien mogelijk voorzien van een financiële onderbouwing, indienen bij de Stichting Herinneringsfonds, t.a.v. het bestuurssecretariaat, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. De aanvragen moeten uiterlijk 1 december binnen zijn. Voor meer informatie kunt u terecht bij het bestuurssecretariaat van de gemeente Katwijk, tel. (071) 406 5001.

De Stichting Herinneringsfonds werd opgericht bij het overlijden van oud-reder D.F.E. Meerburg in 1989. Dirk Meerburg liet een belangrijk geldbedrag na aan de stichting die jaarlijks de prijs van duizenden euro’s toekent. De doelstellingen van de stichting en de statuten kunnen worden aangevraagd bij het bestuurssecretariaat, telefoon (071) 406 5001.

Comments

comments

DELEN