Tijdens deze week wordt op een positieve manier aandacht gevraagd voor HCHWA-D (beter bekend als de Katwijkse Ziekte). Dat wordt vooral gedaan met leuke en gezellige activiteiten.

Maandag 13 juni
– XCO en CrossFit aan Zee
De kick-off van de Kattukse Brainweek wordt op 13 juni opnieuw gedaan door Olympia en Gymbox met een les XCO (19- 20 uur) en CrossFit (20- 21 uur), op het strandplein tegenover Hotel Noordzee. Deelname kost 10 euro, inschrijven kan via http://gymboxnoordwijk.nl/. Iedereen is welkom!

Dinsdag 14 juni
– Ladies Bootcamp
Ook de tweede avond wordt sportief ingevuld. Speciaal voor de ladies is er een Ladies Bootcamp. Voor wie denkt: ‘Bootcamp, dat is toch super zwaar?!’ Speciaal voor de Kattukse Brainweek wordt het programma een beetje aangepast. Dus ook voor beginners / niet-zo-sportievelingen wordt het leuk.
Verzamelen kan vanaf 19.15 uur op de parkeerplaats bij de ingang van sportpark Nieuw Zuid, de training van ongeveer een uur start om 19.30 uur.
Kosten bedragen 5 euro, aanmelden kan via de facebookpagina van Ladies Bootcamp Katwijk of via sandravvelzen@live.nl.

Woensdag 15 juni
– Piratenfestijn
Vanwege het enorme succes van vorig jaar vindt opnieuw het Piratenfestijn plaats. Kids kunnen zich komen laten schminken als piraat, schat zoeken, touwtrekken, een piratenhap maken, knutselen en nog véél meer tijdens het Piratenfestijn op het Wantveld.
Schatkaarten zijn te koop bij de Kledingkade en het Wantveld. Voor 5 euro kan aan 10 activiteiten deel. worden genomen Tip aan de piraatjes: vergeet je zwemspullen niet! Dit jaar is er een heuse zeepbaan, dus kun je een recordje buikschuiven neer zetten.
– Oud vv Katwijk – Oud kvv Quick Boys
Een ouderwetse derby! De Kattukse Brainweek wordt doormidden gebroken met de wedstrijd Oud vv Katwijk – Oud kvv Quick Boys op de Krom. Nog beter nieuws: de toegang is gratis! De wedstrijd start om 20.00 uur, voor en na de wedstrijd wordt er in de kantine gezorgd voor gezelligheid én een loterij met mooie prijzen.

Donderdag 17 juni
– Samenkomst ‘Samen Leven’
Natuurlijk wordt tijdens de Kattukse Brainweek ook stil gestaan bij de invloed van ziekte op het leven. Vanaf 20.00 uur is er een samenkomst in de Nieuwe Kerk, met het thema ‘Samen Leven’. De samenkomst wordt geleid door ds. Alblas en muzikaal omlijst door Gendro Schijff en zijn band. Iedereen is deze avond welkom!

Vrijdag 18 juni
– Midzomer Zwemdisco
Het Aquamar wordt weer omgetoverd in een tropisch discoparadijs! Vanaf 18.00 uur zijn alle kinderen welkom. Kaartjes zijn gewoon op de avond zelf te koop in het zwembad voor €4,80.
– de Kattukse Lichiesloop
Samen met AV Rijnsoever vindt de allereerste glow in the dark run in Katwijk plaats! De hardlopers maken gezamenlijk een 6 kilometer lange lus van licht, startend vanaf de atletiekbaan. Vanaf 21.00 uur start het feestje in het clubhuis van AV Rijnsoever. Om 22.45 uur worden de deelnemers (verder) op een ludieke manier verder opgewarmd, uiteraard in stijl met een geweldige ‘glow in the dark’ instructeur. De run start om 23.00 uur en na binnenkomst gaat het feestje verder op de deuntjes van een DJ.
Startnummers zijn voor 6 euro te koop bij Running Center Katwijk of voor 7,50 euro op de avond zelf. De prijs is inclusief glow in the dark bandjes. Deze run is voor de fun! Dus diegenen die zes kilometer te lang vinden, kunnen er ook voor kiezen om één rondje van drie kilometer te lopen en daarna het feestje in het clubhuis op te leuken.
– Party 4 Life
De Kattukse Brainweek wordt uiteraard in stijl afgesloten: door het leven te vieren! WestCoast, los Akoestos en de Diedjees maken er gegarandeerd één groot feest van in de vernieuwde Beachclub het Wantveld. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 7,50 euro bij Locals en Lef op het Andreasplein en bij het Wantveld. Kaarten aan de deur kosten 10 euro.

Alle opbrengsten van de week komen toe aan het onderzoek naar de ziekte, waar nog geen behandeling voor is.
Alle actuele informatie kunt u vinden op de facebookpagina ‘de Kattukse Brainweek’ of op www.hchwa-d.nl.

Comments

comments

DELEN