Dit jaar werd de Kattukse Veiling op ‘De Krom’ in tweeën geknipt. Waar de eerste editie 26.000 opleverde, werd er vrijdagavond 80.000 euro opgehaald. Dat brengt de teller in totaal op 106.000 euro, een record!

Behalve dat er vrijdag werd geveild, genoten de bezoekers van de Sterrenavond van een uitgebreid driegangenbuffet, verschillende sprekers en muziek van Funked Up en Jill Helena. Willem Vissers en Piet de Visser openden de avond met hun visie op scouting. Na het voorgerecht nam Marc de Hond het stokje over. Hij kreeg regelmatig de lachers op zijn hand, met materiaal uit zijn theatershow. De veelzijdige theatermaker gooide zelf ook nog een ongepland kavel in de veiling en veilde deze zelf. Beginnend met een bescheiden openingsbod van 6 euro, ging deze al vlot via de 8, 10 en 20 euro, naar ruim 1000 euro.

Tussendoor ging de reguliere kavellijst onder de hamer van Hans Oudwater. Klappers waren de VIP arrangementen naar Spa Francorchamps en een Etentje thuis met de chefkok van Huis ter Duin. Daarnaast waren er natuurlijk ook weer de nodige voetbalreizen, culinaire arrangementen, weekendjes weg en een bed van De Nachtwacht. Samen met de loterij bracht dit bij elkaar 80.000 euro op. Op zich zelf al een record voor de Kattukse Veiling, maar samen met de eerdere 26.000 wordt het oude record helemaal weg gevaagd. Met deze opbrengst is Katwijk in staat om verder te investeren in de organisatie voor de Tweede Divisie.

De Veilingcommissie wil graag alle vrijwilligers, sponsors en deelnemers aan beide veilingen van harte bedanken voor hun bijdrage. Tot volgend jaar!

Comments

comments

DELEN