De Katwijker houdt van bakken, dat weten we inmiddels! Mede daarom organiseert Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn, in samenwerking met Bakkerij van Maanen, ook dit jaar weer tijdens de Najaarsfeesten Heel Katwijk Bakt.

Heel Katwijk Bakt is de lekkerste competitie van het jaar. Er zijn veel ‘Oma’s recepten’, maar er is in Katwijk ook veel fantasie en talent als het om taarten, koekjes en cakejes gaat. Vorig jaar was was het aantal inschrijvingen aanzienlijk, dus de organisatie dit jaar op nog meer deelnemers.

Een kilo bloem
Het concept van Heel Katwijk Bakt is makkelijk. U kunt zich van zaterdag 6 augustus tot en met woensdag 17 augustus inschrijven voor de wedstrijd bij een van de drie volgende vestigingen van Bakkerij van Maanen: in de Kerkstraat, op het Bosplein of in Valkenburg (bij de Hoogvliet). Daar ligt een kilo bloem voor u klaar en je kunt aan de gang.

Lekkers en moois
Haal u beste recepten uit de kast en maak er wat moois van, want de buitenkant is net zo belangrijk als de binnenkant. De 5-koppige jury kan nu al niet wachten om al het lekkers en moois te proeven. Tot zaterdag 20 augustus bij de erepodium voor de Roskam!

Comments

comments

DELEN