Elke Katwijker kent het oudere satirische VLOK-programma ‘Katwijk Centrael’ wel. Na jarenlang afwezigheid komen er in 2017 nieuwe afleveringen van dit programma op de buis.

in 2013 stopte het programma nadat de programmamakers Adri van Beelen en Ruud Minnee het te druk kregen met andere werkzaamheden. Daarnaast waren de goede ideeën op. Na jaren van afwezigheid en overleg met de TV-afdeling van RTV Katwijk zullen er nieuwe afleveringen worden gemaakt.

Nieuwe vormgeving
Het beeldmateriaal, zoals de leader, is enorm verouderd en voldoet niet meer aan de standaard van tegenwoordig. De aankomende maanden zal er dan ook veel energie worden gestoken in de nieuwe vormgeving van het programma. Op dit moment lopen er gesprekken met de NS om de opnames voor de nieuwe leader op het station in Leiden mogelijk te maken.

lachwekkende televisie
De inhoud blijft zoals vanouds, met types als Leu en Lenie en vele anderen zal er weer volop lachwekkende televisie worden gemaakt. Houd de website en kabelkrant van RTV Katwijk nauwlettend in de gaten voor de uitzendtijden in januari 2017.