In het TV West programma ‘Van de Kaart’ gaat Jet Sol de uitdaging aan om een kaarsrechte lijn af te leggen door de regio. Onderweg ontmoet zij bijzondere mensen en bezoekt markante plekken. In de aflevering van donderdag 24 november is het team van Van de Kaart in Noordwijk en Katwijk. De lijn start op de Keyserswey in Noordwijk en eindigt bij de Katwijkse Dartvereniging op Haven 8. Van de Kaart is donderdag 24 november vanaf 17.00 uur te zien op TV West.

Samen met cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap gaat presentatrice Jet Sol op pad. Dwars door huizen, struinend door straten en klimmend over schuttingen ontmoeten ze opmerkelijke mensen uit de regio. Een programma met bijzondere verhalen en hilarische situaties. Bij het eindpunt wachten Jet en haar team een groots welkom.

Verslavend
Jet begint op een industrieterrein waar ze haar geluk niet op kan: de lijn loopt door de ‘echte bakker’. Daarna ontmoet ze de jongens van Johan Sports. Zij hebben een high-tech sporttracker ontwikkeld, die topvoetballers en hockeyers gebruiken. Ook gaat Jet door het gebouw van Stichting De Brug, waar verslaafden en ex-verslaafden terecht kunnen voor hulp. Hier spreekt ze met vrijwilliger Jaap, oud-scheepkok die nu voor de cliënten en gasten van De Brug kookt. Pascal vertelt hoe een verslaving ooit zijn leven volledig in zijn greep had. Tot slot wacht er een warm welkom bij de Katwijkse Dartvereniging, maar niet voordat Jet het water van de Berghaven heeft getrotseerd…

Nodig Jet uit
Iedereen in de regio kan zich aanmelden als eindpunt van een aflevering van Van de Kaart. Nodig Jet uit om je straat, brommervrienden, breiclub of sportvereniging eindpunt te laten zijn in één van de komende afleveringen. Geef je op door een mailtje te sturen naar vandekaart@omroepwest.nl.

Uitzendtijden
Van de Kaart met Jet Sol is elke donderdag vanaf 17.00 uur te zien op TV West (herhaling elk uur tot vrijdagmorgen). Kijk hier voor de ontvangstmogelijkheden.

vandekaart

Comments

comments

DELEN