Op 2 januari opent Lasergame Sports Katwijk haar deuren aan de Sandtlaan 54 in Katwijk. Katwijk krijgt hiermee haar eerste attractiecentrum.

‘Ontspanning en bewegen, een moderne vorm van ‘tikkertje en verstoppertje spelen’ is hier mogelijk in een uitdagende space-achtige omgeving. Na het openen van de toegangsdeur waant de bezoeker zich direct in het decor van Star Trek.’ aldus de organisatie.

Ron Souverijn en André Hoek van Sportcentrum Physic Point zijn de geestelijke vaders van deze nieuwe indooractiviteit. Souverijn: “We kwamen op dit idee toen duidelijk werd dat de tafeltennisvereniging zou gaan vertrekken naar hun nieuwe accommodatie. Overal in het land zijn we gaan kijken en hebben ons goed laten informeren over het lasergamen. Met Lasermaxx lasergames weten we zeker dat we onze gasten ook een echte lasergamebeleving kunnen bieden. Na veel zelfwerkzaamheid, de hele tafeltennishal moest worden gestript, is de vormgever aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. We zijn er ongelofelijk trots op.”

Er wordt bewust geen alcohol geschonken. Souverijn: “Het is een activiteit van gezond bewegen en ontspanning. En net als bij het sportcentrum gaat het dan niet om alcohol. In onze horeca hebben we daar heerlijke alternatieven voor. Het gaat toch immers om het met elkaar spelen, de spanning opzoeken van dit schitterende spel in die space-achtige omgeving.” Nieuwsgierig geworden, u kunt nu al reserveren, bel 071-2020007.