Steeds vaker wordt een vakantie online geboekt. Daarom start Katwijk Marketing in 2017 met een boekingsmodule op haar website www.vvvkatwijk. Zij werkt hiervoor samen met het platform Booking.com. Op donderdag 12 januari is er een informatiebijeenkomst voor alle Katwijkse logiesverstrekkers. Iedereen die meer wil weten over de ins & outs van online boeken is van harte welkom.

De website vvvkatwijk.nl wordt jaarlijks meer dan 150.000 keer bezocht. Katwijk Marketing, de organisatie achter VVV Katwijk, wil het deze bezoekers gemakkelijker maken om hun weg te vinden in Katwijk, bijvoorbeeld door inzichtelijk te maken wat de beschikbaarheid van onze accommodaties is. Veel lokale verhuurders zijn al bij Booking.com aangesloten, waardoor dit de meest logische partner is voor de nieuwe boekingsmodule – die overigens een aanvulling is op de dienstverlening. De bestaande presentatiemogelijkheden voor verhuurders via VVV Katwijk blijven bestaan.

Tijdens de informatiebijeenkomst op 12 januari legt Katwijk Marketing uit hoe zij de module gaat inzetten. Maar belangrijker is dat ook de marketingspecialisten van Booking.com aanwezig zijn: zij delen hun uitgebreide marketingkennis en geven tips & trucs over het effectiever promoten van een hotel, B&B, appartement, of andere locatie. Niet alleen via hun online platform, maar bijvoorbeeld ook via de eigen website.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 januari van 13.30 tot 16.00 uur in het Dorpkantoor | De Burgt in Rijnsburg. Zowel bestaande relaties van VVV Katwijk | Katwijk Marketing en Booking.com, als overige geïnteresseerden zijn van harte welkom.
Aanmelden kan via een e-mail aan info@katwijkmarketing.nl.

Comments

comments

DELEN