Op 7 november brengt Katwijk Marketing het Evenementen Platform weer bijeen. Deze keer is gekozen voor een bijzondere locatie: ontmoetingsruimte ‘De Reedery’ in Katwijk aan Zee. Tijdens de bijeenkomst wordt het afgelopen evenementenseizoen geëvalueerd.

Ook is er een presentatie van de gemeente Katwijk over het Rode Loperbeleid Evenementen en deelt Trudy Kwik haar jarenlange ervaring als commerciële organisator van evenementen met de aanwezigen. De avond wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een hapje en een drankje.

De bijeenkomst heeft een iets ander karakter dan voorgaande keren. Citymanager Piet de Vries: “Uit de recente evaluatie van Katwijk Marketing bleek dat de deelnemers van ons Evenementen Platform graag inhoudelijke ondersteuning willen krijgen die hen helpt bij de organisatie van hun evenementen. Daarom hebben we Trudy Kwik van KWIK Events gevraagd om een presentatie te verzorgen. Zij zal de aanwezigen tips aanreiken, bijvoorbeeld over planning, financiering en communicatie”. KWIK Events is de organisator van onder meer Rrrollend Katwijk en beschikt over ruim 15 jaar ervaring.

Rode Loperbeleid Evenementen
Tijdens de platformbijeenkomst zal een ook vertegenwoordiger van de gemeente een korte presentatie verzorgen. Evenementen dragen bij aan het toeristisch karakter en imago van Katwijk. Met het Rode Loperbeleid Evenementen wil de gemeente Katwijk in kaart brengen welke knelpunten evenementenorganisatoren ervaren met betrekking tot de gemeentelijke dienstverlening en hier verbetering in aanbrengen. Tijdens de presentatie zal worden duidelijk gemaakt wat het Rode Loperbeleid Evenementen inhoudt. Ook is er ruimte voor de aanwezigen om (schriftelijk) feedback te geven op de plannen.

Kennis en ervaring uitwisselen
Na afloop van het officiële programma is er voor de aanwezigen ruimschoots de tijd om elkaar te ontmoeten tijdens de informele netwerkborrel. DVS|Parledam biedt tijdens deze borrel bovendien rondleidingen aan door het nieuwe en uiterst innovatieve gebouw.
Het Evenementen Platform is toegankelijk voor organisatoren van lokale evenementen. De bijeenkomst vindt plaats in de sfeervolle ontmoetingsruimte voor bewoners van DSV|Parledam ‘De Reedery’ (Prins Hendrikkade 155 in Katwijk aan Zee). Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel aanwezig zijn? Dan kunt u zich tot 1 november aanmelden bij Katwijk Marketing via (071) 303 07 07 of info@katwijkmarketing.nl

Comments

comments

DELEN