Op woensdag 30 maart brengt Katwijk Marketing het Evenementen Platform weer bijeen. Tijdens de bijeenkomst wordt vooruit gekeken naar het komende evenementenseizoen.

Ook presenteert Katwijk Marketing de hoofdlijnen van het nieuwe marketingplan. Tenslotte is er volop ruimte voor de deelnemende evenementenorganisatoren en vertegenwoordigers van andere relevante organisaties om met elkaar in contact te komen.

Tijdens het bespreken van het evenementenseizoen wordt vooral stilgestaan bij de planning en communicatie rondom evenementen. Daarnaast is er aandacht voor het nieuwe marketingplan. Citymarketeer Annemarie Guijt: “De komende jaren krijgen onze marketingactiviteiten een andere focus. We wijzigen enigszins van koers, dat is ook voor de evenementenorganisatoren van belang. We willen hen graag uitleggen welke keuzes we gemaakt hebben en waarom. En natuurlijk geven we hen ook tips over hoe zij kunnen aansluiten bij onze vernieuwde positionering voor Katwijk”.

Na afloop van de presentatie zal er een speeddate-sessie plaatsvinden. Het stimuleren van de onderlinge contacten en het uitwisselen van kennis en ervaringen is een belangrijke doelstelling van het platform. Na afloop van het speeddaten vindt overigens ook de gebruikelijk informele netwerkborrel plaats.

Het Evenementen Platform is toegankelijk voor alle organisatoren van lokale evenementen. De bijeenkomst vindt plaats in het Dorpskantoor in Rijnsburg. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel aanwezig zijn? Dan kunt u zich tot 20 maart aanmelden bij Katwijk Marketing via (071) 303 07 07 of info@katwijkmarketing.nl