KATWIJK – Maandag is de jaarlijkse Schoonste Stranden Verkiezing gestart. Tijdens de landelijke jaarlijkse verkiezing van Nederland Schoon kunnen duizenden strandliefhebbers stemmen op hun favoriete, schoonste strand in Nederland. Stemmen kan tot en met 20 augustus.

De gemeente roept bezoekers en inwoners op te stemmen op….. Katwijk! ‘Stemmen kan natuurlijk ook op het Katwijkse strand! Doe mee via www.supportervanschoon.nl en maak onder andere kans op een heerlijk weekend weg aan het schoonste strand van Nederland.’

Of je nu jong of oud bent. Op het strand werkt of sport. Bij het strand woont of er af en toe in het zonnetje komt liggen. Voor iedereen geldt: op een schoon strand geniet je extra. Daarom probeert de gemeente zo veel mogelijk mensen te motiveren om ons strand schoon te maken én te houden. In 2016 eindigde Katwijk aan Zee als 26ste badplaats van 46. ‘We willen dit jaar hoger eindigen’ aldus de gemeente.

Alvast aan de slag
Benieuwd wat jij kan doen om te zorgen dat jouw favoriete strand er brandschoon bij ligt? Dat kan in Katwijk heel makkelijk met de strandafvalzakjes en zakasbakjes die bij elk strandpaviljoen te verkrijgen zijn. Ook zet Katwijk regelmatig beachbusters in, die op ludieke wijze strandgangers vragen om het strand netjes achter te laten. Kijk op de campagne pagina van Schoonste Stranden voor nog 6 gouden tips wat jij kan doen voor een schoon strand!

Ook dit jaar geeft de organisatie, stichting Nederland Schoon, weer mooie prijzen weg onder alle stemmers in Nederland. Zo wordt er een heerlijk weekend weg voor 2 personen op het schoonste strand van Nederland verloot. Ook geven zij iedere dag 2 unieke ‘Wat een schoonheid!’-strandlakens weg onder alle landelijke stemmers.

Comments

comments

DELEN