De Kattuk-Binse-Truckrun beleeft dit jaar op zaterdag 20 augustus zijn 19e editie. Jarenlang zetten vele vrijwilligers zich al belangeloos in voor de bijzondere medemens. Enorm dankbaar werk. De meest blije file waar de bijrijders de dag van hun leven ervaren. Ze verheugen zich vaak meer dan halfjaar van te voren op de rit. De organisatie staat dan ook als een huis.

Alle partijen kennen hun rol om deze dag te doen slagen, zowel de zorgorganisaties als de begeleiders van de bijrijders, de chauffeurs, de complete crew aan medewerkers / vrijwilligers; allen hebben hetzelfde doel; de verwachting inlossen. De leukste bevestiging wordt verzorgd door het publiek dat langs de route zwaait en meeleeft. De route wijkt wel eens af, en blijft nog even een verrassing. Maar het is altijd vertrouwd terrein.

Oproep aan de chauffeurs: u kunt zich zich vanaf nu tot en met 7 juni weer inschrijven. Uiterlijk 27 juni hoort u of u bent ingeloot. Inschrijven kan met het welbekende deelnemersformulier. Deze liggen klaar bij vrachtwagengarages, wasserettes en pompstations in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Natuurlijk kan inschrijving ook via internet: Surf naar www.oranjevereniging.nl en download het formulier. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden bij Jan van den Berg op nummer 071-4031589. De inschrijvingen voor de deelnemers met een verstandelijke beperking gaan via Carla Vliegenthart. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 071-4031289. Ook de deelenemers kunnen een inschrijfformulier via de site van de Oranjevereniging downloaden.

De 19e editie van deze dag vol ’truckfun’ wordt mede mogelijk gemaakt door Prolife zorgverzekeringen en foto Studio Ronkes uit Katwijk.

Comments

comments

DELEN