Een 25-jarige Katwijker is donderdagnacht op het Transferium bij Leiden aangehouden voor heling, en het bezit van harddrugs. De drugs had hij veilig opgeborgen in zijn onderbroek.

Gestolen uit gezamenlijke keuken
Donderdagnacht rond kwart over één zagen politieagenten tijdens het surveilleren op de Willem Einthovenstraat in Oegstgeest een man lopen. De man had achterop zijn fiets een magnetron staan onder een handdoekje. De man bleek een bekende van de politie en gaf meteen maar toe dat hij de magnetron ging verkopen op het Transferium in Leiden. De agent zag dat de man thuishoorde in een instelling in Oegstgeest. Na onderzoek bleek de magnetron net gestolen te zijn uit de gezamenlijke keuken van de instelling waar de man woont. De Oegstgeestenaar werd aangehouden voor diefstal.

Magnetron ruilen tegen drugs
Omdat de man aan had gegeven de magnetron te gaan verkopen op het Transferium, besloten de agenten om ook maar een kijkje te gaan nemen op het Transferium. Daar stond de koper te wachten op zijn magnetron, een 25-jarige Katwijker. Deze gaf aan dat hij afgesproken had de magnetron te willen ruilen voor twee gram speed. Hij toverde vervolgens twee gram speed uit zijn onderbroek. De Katwijker is aangehouden op verdenking van bezit harddrugs en heling.

Foto: Politie Leiden Noord via Facebook

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

Comments are closed.