KATWIJK – Op 3 september 2014 werd de 28-jarige Hasin Tahiri onder bedreiging in een auto door twee mannen meegenomen. Toen hij in Leidschendam op de Gravin Marialaan probeerde te ontsnappen, werd hij in zijn rug geschoten. Hij overleed kort daarna. Zijn dood heeft vermoedelijk te maken met een conflict rond een drugsdeal.

Katwijker
Na het schietincident rende een verdachte weg, hij werd kort hierna aangehouden. De andere verdachte ging er vandoor in een BMW stationwagen en werd twee dagen later aangehouden. De mannen, afkomstig uit Leidschendam en Katwijk waren destijds 22 en 28 jaar oud. De verdenking is dat zij Hasin hebben meegenomen en hebben neergeschoten. Zij zijn inmiddels al voor de rechter geweest, maar dit heeft in eerste instantie tot vrijspraak geleid. Binnenkort dient het hoger beroep. Door het tonen van een reconstructie in Team West en Opsporing Verzocht en een getuigenoproep wordt de zaak opnieuw onder de aandacht gebracht.

Vragen
Tips? Bel de politie
De recherche komt graag in contact met mensen die destijds nog niet met de politie hebben gesproken, maar wel informatie hebben over deze zaak. U kunt de recherche bereiken via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Comments

comments

DELEN