Maandag 4 april is de 9e editie van het Katwijks Badmintontoernooi van start gegaan in Sporthal Rijnsoever te Katwijk. De Katwijkse Badminton Club en BC de Valken hebben als organiserende verenigingen dit jaar ook leden van BC Bacluvo (Voorhout), BC Bios (Noordwijk) en BC Wassenaar kunnen enthousiasmeren om deel te nemen aan dit sportieve en vooral ook gezellige evenement. De in totaal ruim 50 senior- en oudere jeugdleden vormen een breed spelersveld, zodat de wedstrijden zowel op competitie- als recreantenniveau spannende games zullen worden gespeeld. Mede dankzij de ondersteuning door Van Wezel Accountants, H. Star Bloemengroothandel, Rabobank Leiden – Katwijk en Golden Palace Katwijk verwacht de organisatie dat ook deze editie een groot succes zal worden.

Donderdagavond 7 april zijn de verrichtingen van de badmintonners uit de Bollenstreek vanaf 20:00 uur te bewonderen in Het Dorpshuis in Valkenburg (De Terp) en zaterdag 9 april wordt het toernooi afgesloten Sporthal Rijnsoever. Die dag worden vooral finalepartijen gespeeld en staan de meeste spelers alweer vanaf ca. 9:00 uur op de baan.

Iedereen is van harte welkom om familie, vrienden en bekenden aan te moedigen. Natuurlijk is het ook een uitgelezen kans om kennis te maken met de badmintonsport. Tijdens het toernooi staan de hapjes en drankjes klaar, dus kom gezellig even langs! Kijk voor meer informatie en uitslagen van de wedstrijden op www.kbckatwijk.nl of op onze Facebookpagina.