Wie maakt de mooiste natuurfoto van 2016? Om op die vraag een antwoord te kunnen geven organiseert Natuurcentrum Katwijk in samenwerking met Foto Kruyt een fotowedstrijd. De inzending sluit op 30 september.

Natuur is beleven. Voor de een wandelend of met de fiets, voor de ander met de hond, maar een deel van de Katwijkers gaat ook zeer regelmatig op pad met het fototoestel. Want er is heel veel natuur te fotograferen in en om Katwijk. Duinen, strand, bos, vogels, bloemen, verzin het maar! Voor al die fotografen organiseert Natuurcentrum Katwijk een leuke fotowedstrijd, waarbij je kans maakt op mooie prijzen en een plekje voor je foto in het Natuurcentrum tijdens de expositie.

Meedoen kan in de volgende categorieën:
A. Planten en dieren van Katwijk
B. Landschap van Katwijk
C. Katwijkers in de natuur.

Je kunt je mooiste foto’s (maximaal drie) tot 30 september 2016 inzenden naar info@natuurcentrumkatwijk.nl. Kijk wel eerst even naar de reglementen op de website www.natuurcentrum.nl. Zo mogen de foto’s niet groter zijn dan 1 MB. Later zal eventueel gevraagd worden om hogere resoluties. Vermeld ook bij elke foto bij welke categorie die hoort. En het allerbelangrijkste: de foto moeten uiteraard in of rondom Katwijk zijn gemaakt!

Een jury van vakkundige fotografen en natuurliefhebbers zal de mooiste zes foto’s uitkiezen, en die zullen door Foto Kruyt worden afgedrukt op groot formaat en ingelijst. Deze foto’s vormen dan een mooie expositie in het Natuurcentrum Katwijk, waar bezoekers vanaf 7 oktober tot 20 oktober kunnen stemmen op hun favoriet. De foto met de meeste stemmen zal worden uitgeroepen tot Katwijks Mooiste Natuurfoto van 2016. Als prijs is er in ieder geval een mooie canvasprint van de foto. Alle zes finalisten krijgen een ingelijste foto mee naar huis.

Van de prijsuitreiking op 21 oktober maken we een mooi fotofeestje, met een lezing van een bekende Katwijkse natuurfotograaf. En hou ook onze Facebook-pagina in de gaten waar we de ingezonden foto’s zullen plaatsen!

Comments

comments

DELEN