FOTOPR

KATWIJK – Dinsdag heeft de Katwijkse Dartvereniging het huurcontract getekend van de huur van een van de twee multifunctionele ruimtes in sporthal Cleijn Duin, die worden beheerd door Sportbedrijf Katwijk.

De vereniging zal op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag de deuren van deze nieuwe locatie openstellen voor hun verenigingsleden.

De Katwijkse Dartvereniging werd op 23 februari 2016 opgericht door Michel van Velzen en Patricia Roodbergen. Waar het begon met een kleine club dartliefhebbers, breide de vereniging zich sterk uit en beschikt nu over een ledenaantal van meer dan 75 darters en 15 jeugddarters. Het laagdrempelige karakter van de vereniging maakt het volgens de oprichters voor zowel recreatieve als ambitieuze darters een plezier om zich bij de Katwijkse Dartvereniging aan te sluiten. In de nieuwe locatie kan de vereniging haar werkzaamheden nog verder uitbreiden.

Michel: “Locaties om dartsport te beoefenen zijn schaars in Katwijk, we kunnen daarom niet wachten om te starten in onze nieuwe thuisbasis in sporthal Cleijn Duin”. De nieuwe locatie zal beschikken over maar liefst 6 dartbanen. Patricia: “In juni willen we een officieel openingsmoment organiseren. We zijn al druk bezig met het organiseren van diverse competities, toernooien, trainingsmiddagen voor de jeugd en eventueel een activiteit voor gehandicapten of minder validen. We hebben er zin in!”.

Comments

comments

DELEN