Zaterdag 10 december waren de leden van de Katwijkse karatevereniging Osaka te gast in Zambrow in Polen, om daar deel te nemen aan een full-contact Budoevenement.

Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de Poolse International Budokai. Hier worden wedstrijden gedaan op kyokushin, k-1 en Mma regels. De Katwijkse delegatie arriveerde samen met hun trainer Cem Senol en Kancho Gerard Gordeau.

Resultaten
De 13-jarige karateka Jordan Poelgeest beet de spits af en wist zijn poule overtuigend te winnen. Toen was de beurt aan Floris Hoek. hij deed mee aan een viermans toernooi op K-1 regels, en wist deze op zijn naam te schrijven. Daarna mocht Rob de Groot zijn kunsten laten zien in een partij op k-1 regels. Rob moest helaas zijn meerdere erkennen in zijn goed boksende Poolse tegenstander. Als laatste was het Gijs Hoek die een partij op kyokushin full-contact regels te wachten stond. In deze zwaargewicht partij was het uiteindelijk Gijs die te sterk was voor zijn Poolse tegenstander.

Ere graad
Na deze zeer mooie resultaten werd Cem Senol, trainer van Osaka naar voren geroepen om een ere-graad in ontvangst te nemen uit handen van de meervoudig gedecoreerde voorzitter van de Poolse International Budokai, Shihan Artur wiezowski, vanwege zijn verdiensten voor de sport.