KATWIJK – De eigenaar van cafe Lindeboom is een groep jongeren zaterdagavond zó zat dat hij besluit de hanglamp waar de jongeren mee spelen uit het plafond te trekken.

De video check je hier.

Dat is te zien op videobeelden die in handen zijn van Dumpert. Tegenover de VVD, Peter Lindeboom staat op de kieslijst, zegt hij het volgende:

“Het gebeurde allemaal afgelopen zaterdagavond rond 23.30 uur. Deze gasten kende ik niet en kwamen waarschijnlijk van een café verderop, die tijdelijk gesloten is. Ze zaten almaar aan de hanglamp te klieren. Op een gegeven moment zei ik er wat van, nadat onze dame achter de bar hen ook al een paar keer had aangesproken. Ze waren niet illegaal bezig, dus er was geen reden hen eruit te gooien. Maar het begon me steeds meer te irriteren. Nadat ik de gasten had aangesproken liep ik richting het rookhok. Ze dachten dat ik al weg was, totdat ik me omdraaide en zag dat ze weer bezig waren.”

En toen moest de hanglamp eraan geloven!

“De hanglamp kan wel wat hebben. Alleen het snoertje is een beetje beschadigd. Het is mijn café en ik ben daar de baas! Na dit incident had ik geen kind meer aan die gasten. Later schoten ze me nog wel aan en baalden ze dat ze nu in het donker zaten. Daar had ik geen boodschap aan. Mag ik verdorie mijn lamp van mijn eigen plafond afhalen als ik dat wil?! In mijn kroeg moet je luisteren, dat heb ik ze wel duidelijk gemaakt nu, zonder dat ik er zelf veel schade aan heb.”

Comments

comments

DELEN