Verschillende Katwijkse initiatieven zijn genomineerd voor een bijdrage van Eneco Luchterduinen Fonds. De kanshebbers hebben allen een plan ingediend, op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en kustbeleving.

DUNAatelier diende een plan in voor zonnepanelen op het dak van de galerie aan de boulevard. UNI zou graag het clubgebouw voorzien van milieuvriendelijke en kostenbesparende LED-verlichting. K.W.V. Skuytevaert wil een groot watersportevenement organiseren, Natuurcentrum Katwijk wil haar activiteitenprogramma vernieuwen, Scoutingclub Norvicus wil haar clubhuis verduurzamen… En dit nog maar een greep uit de plannen die zijn ingediend door Katwijkse clubs en verenigingen.

Het publiek bepaalt
Tot en met 8 februari 2017 kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op de genomineerde duurzame plannen. Draag je één van de Katwijkse initiatieven een warm hart toe? Alles over de verschillende plannen lees je hier. Kun je ook meteen je stem uitbrengen.

Over het Luchterduinen Fonds
Het Eneco Luchterduinen Fonds ondersteunt projecten die bijdragen aan de verduurzaming van de kust, het versterken van de kustbeleving en initiatieven op het gebied van energiebesparing of duurzame energie.