Vrijdag 11 december 2015 wordt er in het kader van de ‘Nationale Dag van de Vrijwilliger’ een feestelijke avond georganiseerd voor alle vrijwilligers in Katwijk.

Om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te bedanken voor hun inzet en de waardering te geven die ze verdienen, worden er in gemeente Katwijk jaarlijks de Vrijwilligersprijzen uitgereikt.

De vrijwilligersprijzen worden uitgereikt tijdens het VIP café op vrijdag 11 december 2015. De organisatie is in handen van Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt.
De beide jury’s hebben per categorie 3 personen of organisaties genomineerd. De genomineerden worden begin december bekend gemaakt in de Katwijksche Post. Vrijdag 11 december 2015 zullen tijdens het VIP Café de vrijwilligersprijzen worden uitgereikt. Alle genomineerde vrijwilligers ontvangen een oorkonde en per categorie wordt één vrijwilligersprijs uitgereikt. De oorkondes en prijzen worden uitgereikt door burgemeester Jos Wienen.

Alle vrijwilligers zijn van harte welkom om de uitreiking bij te wonen tijdens het feestelijke VIP Café op 11 december a.s. in het clubgebouw van DVS, Nieuwe Duinweg 51 te Katwijk. Aanmelden (=verplicht) kan via de website van Welzijnskwartier of telefonisch via 071-4033323. Wees er snel bij want vol = vol!

Comments

comments

DELEN