KATWIJK – Kelvin Maynard is per direct toegevoegd aan de A-selectie van Quick Boys. Dat meldt de club op haar website.

‘Het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys heeft overeenstemming bereikt met Kelvin Maynard. De verdediger wordt met onmiddellijke ingang toegevoegd aan de A-selectie van trainer Jan Zoutman. Vanavond zal Maynard zijn eerste training afwerken op Nieuw Zuid.’

De 30-jarige rechtsback is woonachtig in Amsterdam en heeft betaald voetbal gespeeld in binnen- en buitenland. Maynard maakte zijn debuut als prof namens FC Volendam en speelde ook voor FC Emmen. Verder was de verdediger onder andere actief voor het Belgische Antwerp FC en Burton Albion FC in Engeland. Het afgelopen half jaar stond Maynard onder contract bij Spakenburg.

,,Kelvin is een fysiek sterke verdediger met opbouwende kwaliteiten en beschikt over een uitstekende wedstrijdmentaliteit. Verder heeft hij een karakter waarmee hij in onze ogen goed past in de groep,’’ aldus technisch manager Gert Aandewiel. ,,Vanwege de ervaring die hij met zich meebrengt is hij een waardevolle aanvulling op de relatief jonge en talentvolle selectie. Met zijn komst hebben we de zoektocht naar een rechtsback met succes kunnen afronden. Ook deze positie is nu dubbel bezet.”

Comments

comments

DELEN