De veilingcommissie is al druk in de weer met de voorbereidingen voor de Kerkenveiling van Hervormd Katwijk aan den Rijn, die op vrijdag 4 november in de Ontmoetingskerk zal plaatsvinden.

Het doel is om een mooie opbrengst te genereren voor de kerkelijke gemeenschap. Naast de door bedrijven gesponsorde kavels zullen er ook vele leuke kavels door onze gemeenteleden worden ingebracht; mooie, bruikbare en wie weet ook wel ludieke kavels zullen onder de de hamer gebracht worden. Met de opbrengst zal de grote zaal van de Ontmoetingskerk worden opgeknapt.

Gevarieerd aanbod onder de hamer

Daarnaast is het doel gemeentebreed een gezellige avond te hebben. Een ieder die zich verbonden voelt bij deze gemeente kan kijken naar en meedoen met het schouwspel van bieden en overboden worden. Zowel concrete producten als schilderijen, vis- en vleesbonnen, planten en spullen voor de auto worden aangeboden. Ook zijn er enkele fietsen in de aanbieding. Voorts is er een flink aantal kavels aangeboden die gerelateerd zijn aan hobby, passie en talent van onze gemeenteleden. Deze variëren van een verzorgde tennisles, golfles, sloeptochten, kaarten voor voetbalwedstrijden, pannen met snert, high tea, boerenkool, lunches, verse vis, kruimeltaarten en wijnproeverij. Ook voor de lekkerbekken onder ons is er dus van alles. Voor deze kavels bestaat de mogelijkheid om er op een nader af te spreken tijdstip van te gaan genieten.

Praktische info
U kunt uw kavel tot 28 oktober inleveren bij de koster of mailen naar veiling@hervormdkatwijkrijn.nl
Kavellijsten zullen te verkrijgen zijn bij de kerkelijke gebouwen en op de site van hervormdkatwijkrijn.nl  te downloaden. Vrijdagavond 4 november is de kerkzaal van de Ontmoetingskerk vanaf 19.45  geopend om de kavels te bekijken. 20.15 uur start de veiling.

Comments

comments

DELEN