Op woensdag 6 januari is de jaarlijkse kerstboominzameling in Katwijk en Rijnsburg. Op zaterdag 9 januari is de kerstboominzameling in Valkenburg. Voor iedere ingeleverde kerstboom ontvangt u een lootje.

Hiermee maakt u 70 keer kans op een VVV-bon van 10 euro en als hoofdprijs worden er 5 Intertoys cadeaubonnen van 100 euro verloot.

Kerstbomen worden door de gemeente ingezameld om op duurzame manier te worden verwerkt tot bijvoorbeeld houtsnippers voor bospaden. Kerstbomen, kersttakken en dergelijke mogen niet in de GFT-container worden gedeponeerd.

Kerstbomen kunnen op de onderstaande locaties worden ingeleverd vanaf 13.30 uur ’s middags:

– Cleijn Duinplein
– E.A. Borgerstraat
– Fresiastraat (bibliotheek)
– Kerklaan
– Kon. Julianalaan (bij de Duinroos)
– Milieustraat
– Parnassia (Zanderij)
– Marktplein
– Poolster
– Willy Sluiterstraat (bij de bibliotheek, speeltuintje)
– Van Houtenstraat
– Vloedstroom
– Waterboslaan
– Burgemeester Koomansplein
– Evertsenstraat/Van Galenstraat

De trekking van de prijzen vindt plaats op 8 januari. Vanaf 11 januari worden de winnaars vermeld op de website van de gemeente.

Voor 6 januari kunt u uw kerstboom alleen inleveren op de Milieustraat, Taanderstraat 1 in Katwijk. U ontvangt op de milieustraat ook een lot.

In Valkenburg wordt er door het Jivak een kerstboomverbranding georganiseerd op zaterdag 9 januari . Bomen voor de kerstboomverbranding worden verzameld op de Duyfraklaan, vlakbij Valken ’68. U ontvangt dan ook per kerstboom een lot. De winnaars van de cadeaubonnen worden bekendgemaakt voordat de stapel om 19.00 uur in brand wordt gestoken.

De winnaar van de Intertoys cadeaubon voor de wijk Valkenburg krijgt deze later uitgereikt.