KATWIJK – Van maandag 25 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 is het Kerstvakantie in de regio. Tijdens deze periode worden er in zwembad Aquamar diverse spetterende activiteiten georganiseerd voor de jeugd. Wat dacht je van de feestelijke Winterdisco, de spannende survivalrun op de grote stormbaan of een sportieve les Kids FloatFit? Het activiteitenprogramma is als volgt:

Woensdag 27 december: Winterdisco
Het recreatiebad wordt omgetoverd tot zwemdiscotheek met speciale discoverlichting en de nieuwste muziek door DJ Stan Frijns en DJ Prevento. Iedere bezoeker krijgt ook een heerlijke huisgemaakte oliebol cadeau! Het bad is geopend om 12:00 uur. De Winterdisco begint om 13:00 uur.

Donderdag 28 december: Kids FloatFit
FloatFit is de nieuwste fitnesstrend op het water. Doordat je traint op de drijvende Aquabase, zoek je constant je balans. Instructrice Debby daagt de deelnemers uit met verschillende sportieve oefeningen zoals golven maken, planken en springen. Het bad is geopend om 12:00 uur. De les Kids FloatFit begint om 13:00 uur.

Vrijdag 29 december: Zwembingo
De Zwembingo maakt inmiddels een vast onderdeel uit van de vakantieactiviteiten in zwembad Aquamar. Met jouw bingokaart maak je kans op leuke prijzen om in het water of thuis mee te spelen. Het bad is geopend om 12:00 uur. De Zwembingo begint om 13:00 uur.

Dinsdag 2 januari: Survivalrun
Stel je conditie en uithoudingsvermogen op de proef tijdens deze spannende uitdaging op de grote stormbaan in ons sportbad! Probeer zo snel mogelijk van start naar finish te rennen, klimmen en zwemmen. Het bad is geopend om 12:00 uur. De Survivalrun begint om 13:00 uur.

Woensdag 3 januari: Peddelbootjes
Denk jij graag terug aan de zomer in deze koude wintermaanden? In het sportbad waan je je op vakantie met de kleurrijke peddelbootjes! Met deze mini-waterfietsen kan je jezelf voortbewegen over het water. Het bad is geopend om 12:00 uur. De Peddelbootjes zijn aanwezig vanaf 13:00 uur.

Donderdag 4 januari: Schatduiken
Een piratenboot heeft zijn kostbare lading verloren op de bodem van het sportbad. Ga je mee o zoek naar de buit? Duik tijdens het Schatduiken zoveel mogelijk munten van de bodem en maak kans op een prijs uit ons prijzenkrat! Het bad is geopend om 12:00 uur. Het Schatduiken begint om 13:00 uur.

Vrijdag 5 januari: Spijkerbroek hangen
Krachtpatsers gezocht! In ons recreatiebad kan je deze middag meedoen met Spijkerbroek hangen. Heb jij genoeg spierballen om aan de spijkerbroek boven water te blijven hangen? De winnaar wint een prijs! Het bad is geopend om 12:00 uur. Het Spijkerbroek hangen begint om 13:00 uur.

Zwembad Aquamar is gesloten op 25 december (Eerste Kerstdag), 26 december (Tweede Kerstdag), 31 december (Oudejaarsdag) en 1 januari (Nieuwjaarsdag). Bekijk het complete overzicht van openingstijden en activiteiten op www.sportbedrijfkatwijk.nl

Comments

comments

DELEN