Op zaterdag 21 mei organiseren Kamakura Katwijk en Team Ypenburg Fight Day aan Zee in zalencentrum Tripodia in Katwijk. Een spectaculair kickboksgala met ‘s middags 30 jeugdpartijen en ’s avonds 25 seniorenpartijen waaronder 4 professionele A-partijen, 5 semi-professionele B-partijen en diverse C- en nieuwelingenpartijen. Terry Williams en Rick de Jong zullen hier uitkomen voor Kamakura Katwijk en tevens zal ook Katwijker Stefan Breddels de ring weer betreden. Het jeugdprogramma duurt van 12.00 tot 16.30 uur en voor het avondprogramma gaan de deuren open om 16.30 uur en start het gala om 18.00 uur.

Voor de laatste keer in Tripoda organiseren Kickboksvereniging Kamakura Katwijk en Sportschool Team Ypenburg een bijzonder jeugd- en kickboksgala met zelfs een aantal professionele en semi-profesionele partijen. Het gala heeft de toepasselijke titel Fight Day aan Zee gekregen.

Het jeugdgala wordt georganiseerd voor kickboksers tussen de 12 en 15 jaar. Het jeugdkickboksen is gebonden aan strengere regels. Zo wordt er gevochten met hoofd- en beenbeschermers en mag er niet naar het hoofd worden getrapt. De partijen duren drie rondes van 1 minuut. Op het programma staan 30 partijen.

Voor het avondgala zullen 25 wedstrijden worden gehouden waaronder 5 A-partijen, 4 B-partijen en diverse partijen in de nieuwelingen- en C-klasse. Katwijker Terry Williams zal zijn tweede partij in de B-klasse vechten.

Voor meer informatie: www.kamakurakatwijk.nl.