Onlangs nam Jos de Best afscheid als burgerraadslid namens KiesKatwijk. Inmiddels is hij afgestudeerd en heeft hij er voor gekozen om als vervolgstap eerst een periode in het buitenland te vertoeven. KiesKatwijk bedankt Jos voor zijn inspanningen ten bate van het lokale bestuur. Als fractie hebben wij geprofiteerd van zijn waardevolle bijdragen en de specifieke inzichten die hij als jongere kon inbrengen.

Gezien deze goede ervaringen en ook omdat wij het onze taak vinden om de jongere generatie bij het politieke proces te betrekken hebben we voor de opvolging van Jos de Best opnieuw naar een generatiegenoot gezocht.

Dat is gelukt en onze fractie is blij om Jacco van Duijn te kunnen verwelkomen. Jacco is 22 jaar oud en woont in Katwijk aan den Rijn. Hij is zeer recent afgestudeerd in de sociologie op het gebied van Arbeid, Organisatie en Management, en is op dit moment op zoek naar een passende baan.

Jacco: “Enkele weken geleden ben ik benaderd door KiesKatwijk om de openstaande functie als burgerraadslid te vervullen. Over deze vraag heb ik geen moment getwijfeld aangezien ik KiesKatwijk al jaren een warm hart toedraag en al langere tijd interesse heb in een actieve rol in de Katwijkse politiek.”

De interesses van Jacco betreffen vooral zaken binnen het sociaal domein, en op het gebied van onderwijs en cultuur. Op deze en andere gebieden zal hij namens Kies Katwijk vanaf 1 september een bijdrage leveren aan het publieke en politieke debat.

Jaap Haasnoot
www.kieskatwijk.nl

Comments

comments

DELEN

3 REACTIES

    • Bedankt voor je inzet???? Josje heeft er enkelt gezeten voor eigenbelang! Hij heeft zijn zakken gevuld en laat Katwijk zo slecht achter!

Comments are closed.