KATWIJK – KiesKatwijk wil compensatie voor het intrekken van de vergunning voor de Kattekse Nach. De partij heeft hiervoor schriftelijke vragen gesteld aan het gemeentebestuur.

KiesKatwijk hecht waarde aan een goede relatie van de gemeente met de Oranjeverenigingen en andere vrijwilligersorganisaties die evenementen voor de Katwijkse samenleving organiseren.
Daarom heeft KiesKatwijk de volgende vragen naar aanleiding van deze gebeurtenis:
1. Hoe heeft het kunnen gebeuren dat het intrekken van de vergunning pas zo laat heeft plaatsgevonden?
2. Is het college niet met KiesKatwijk van mening dat het op het laatste moment intrekken van de vergunning getuigt van onprofessioneel en mogelijk zelfs onbehoorlijk bestuur?
3. Is het college bereid om in het kader van het verbeteren van de relatie met de Oranjevereniging na deze betreurenswaardige situatie een vorm van nadeelcompensatie toe te passen ? Zou een bedrag ter grootte van een vroeger door de Oranjevereniging betaalde boete daarvoor niet een mooi begin zijn ?
4. Hoe is de gemeente van plan om soortgelijke situaties in het vervolg te voorkomen?

Comments

comments

DELEN

3 REACTIES

  1. Wat een ophef. Er zijn inwoners in onze gemeente die veel erger in hun belangen worden getroffen dan inwoners die niet naar een feesje kunnen gaan op de katwijkse nagt, KK. Vraagt u voor ‘die andere inwoners’ ook compensatie aan?

Comments are closed.