Op zaterdag 2 juli organiseert winkeliersvereniging Bosplein een Kindermarkt. Van 10:00 – 14:00 uur zijn er een rommelmarkt, springkussens, muziek en andere verrassingen in het parkje op de hoek Koningin Julianalaan/Boslaan. De deelnemende kinderen krijgen een stempelkaart waarmee ze o.a. ook een gratis ijsje en drinken kunnen halen.

Sinds afgelopen jaar is de winkeliersvereniging bezig zich wat meer te manifesteren in de wijk Koestal/Overduin door het organiseren van gratis activiteiten voor de kinderen uit de buurt. Een en ander wordt mede gefinancierd uit de gelden die ontvangen worden uit het Ondernemers Fonds. Voorwaarde voor het aanwenden van deze gelden is onder andere dat het een maatschappelijk doel moet betreffen. Het organiseren van de evenementen valt daar zeker onder. Komend jaar staan er in ieder geval nog activiteiten rondom Halloween, Sinterklaas en Kerst op het programma.

Deelname aan de kindermarkt is gratis. Kinderen die mee willen doen aan de rommelmarkt moeten zich wel even aanmelden i.v.m. de beschikbare plekken.

Comments

comments

DELEN